BETINGELSER Praktiske informationer og forretningsbetingelser. Inden du bliver kunde hos os, anbefaler vi, at du læser vores forretningsbetingelser igennem. På den måde sikrer vi, at du får den nødvendige information. Vi forbeholder os retten til uden forudgående varsel at rette/ændre nedenstående forretningsbetingelser. Reklamation
Som en del af vores tilfredshedsgaranti beder vi om hurtigst muligt at kontakte os, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger. Der må dog maks. gå 3 dage fra poleringsdato. Herefter sørger vi hurtigst muligt for at udbedre fejlen til jeres tilfredsstillelse. Vi fraskriver os ethvert ansvar om ridser i ruderne el karme/lister, som påstås skulle være forsaget af os, da det ikke kan konstateres, om der har været ridser i ruderne før vi har påbegyndt arbejdet. Vask med Rentvandsanlæg.
Ved vask med rentvandsanlæg tager vi følgende forbehold. I opstartsfasen (1-3 gange) kan der ske at være små aflejringer på vinduerne. Det skyldes en film af skidt, snavs og gamle sæberester, der sidder på vinduer og vinduesrammer. Vi gør naturligvis vores bedste for at undgå disse, ved bl.a. at være meget omhyggelig med afskylning de første par gange. Indvendig vinduespudsning.
Vi tilbyder naturligvis også indvendig vinduespudsning. Dette kan bestilles fra gang til gang eller i form af fast aftale. Ved indvendig vinduespudsning er dit ansvar at sørge for, at vindueskarme og andet er ryddet inden når vi går i gang. Er dette ikke gjort, bliver det betragtet som et blokeret vindue og derfor ikke pudset. Vinduespudsning på traditionel vis.
Ved alm. traditionel vinduespudsning hvor man sæber ruden godt ind og efterfølgende køre ruder over med en skvis, vil der ligge noget sæbevand på bundlisten, dette tørre vi ikke af, medmindre andet er aftalt. – Ved indvendig pudsning tørre vi selvfølgelig af efter os, karme, lister osv. Afrensning.
Vi tilbyder også afrensning af dine vinduer, dog ikke vinduer hvor der sidder rester af mørtel eller lign. Hvad kan du forvente bliver vasket væk ved poleringen? • Skidt, der er tilføjet vinduerne på naturlig vis • Trafikfilm og pollen • Efterladenskaber fra dyr Hvad bliver bl.a. ikke vasket væk ved normal polering. • Silikone/klistermærker og rester derfra (f.eks. fra nye vinduer) • Kalk (pas på med at spule vinduerne med haveslangen, da det efterlader kalkrester) • Cement, mørtel, maling, lak og olie og lignende • Ekskrementer fra bier specielt hvis du bor tæt ved skov eller hvor naboer har bier. Arbejdstider.
Vi kører alle hverdage i tidsrummet 7.00-17.00. Weekenderne køre vi kun hvis der er special aftale om dette. Vejret.
Vi udfører vinduespudsning i alt slags vejr; Sne, regn og frost er ingen hindring.
© 2022 Memiro - Cvr 40703497 - Tlf 20 67 15 14 Persondatapolitik Betingelser