VINDUESPOLERING
OVERFLADEBEHANDLING
KONTAKT
HOS MEMIRO ER VI KLAR TIL AT HJÆLPE MED LIGE NETOP DIN OPGAVE. SERVICE LØSNINGER SOM PROFESSIONELT SIKRE DIG DE RETTE BETINGELSER FOR EN AFSTRESSET HVERDAG.
FÅ ET TILBUD HER
OVERFLADEBEHANDLING
Overfladebehandling er en fælles betegnelse af forskellige professionelle service løsninger vi kan tilbyde. Memiro kan med sine 16 år i branchen tilbyde, fliserens hvor vi fjerner alge og mos fra dine fliser så de ikke er grimme og glatte. Graffiti bekæmpelse gør at vi kan komme de mange grimme tag's og streger til livs i bybilledet. Det er et stigende problem, men med en ordenlig indsats med anti graffiti kan vi gøre en forskel. Facaderens gøres enten med højtryk, hvor man fjerner den skadelige overflade uden at beskadige facaden. Man kan også i enkelte tilfælde gøre det ved hjælp af en algebehandling. Vi imprægnere også alle overflader så de er beskyttet med vejr og vind, dette er en god invistering så dine sten ikke springer i frosten. Vi er en service virksomhed som ligger stor vægt på en god og sund service som kommer kunden til fordel. Vi vil nemlig gerne være med til at udvikle en service som alle er tilfreds med og på den måde skabe en sund virksomhed. Memiro har mere end 16 års erfaring i service branchen og kan derfor tilbyde et produkt i 1 klasse uden at det kan mærkes på prisen. Vi som virksomhed tager altid en gennemgående snak med kunden om projektet så kunden føler sig tryg og vejledt. Uanset hvilken service du har brug for, levere vi altid en professionel løsning, der er specielt tilpasset dit firma eller boligs behov. Hos Memiro kan du tegne et abonnement på flere af vores servicer, så du ikke behøver at huske mere på det. Der bliver indgået en fast aftale med fast interval. På denne måde slipper du for at skulle bestille/huske det selv hver mdr. Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste opgave. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. ⁃ Peter Philipsen
Fliserens Fliserens udføres ved hjælp af højtryk og en stor vandmængde hele 27 liter i minuttet. Dette gør at vi kan spule overflade ren med vores speciele dyser og en overfladerenser. Det hele gøres uden brug af kemi og på den mest miljømæssige måde. Efter sådan en behandling, vil dine sten være diffusionsåbne og skal lukkes igen for at beskytte dem bedst muligt. Dette gøres ved at imprægnere dem. Til sidst kan fugerne dækkes med nyt sand.
Graffiti bekæmpelse Graffiti kan både være flot men også rigtig grimt at se på, det er derfor vigtig at man får det bekæmpet så det ikke spredes.
Graffiti spredes ved at graffitimalere udføre deres "tag/navn" på væggen, jo flere tag's jo mere respekt har de i blandt sig.
Ved at benytte vores specieludviklede middler som er skåsom for din facade samt miljø, kan vi komme graffitien til livs.
Vi kan tilbyde forskellige løsninger og finder altid den der passer bedst til dig. Anti graffiti - Langtidsbeskyttende
Abonnements løsning
Enkeltstående løsning
Facaderens
Din facade kan være angrebet af mange forskellige arter af både alger og svamp. Disse kan vi rens af igen enten med skåsomst højtryk og stor vandmængde eller ved brug af kemi. Efter en mekanisk facaderens vil din facade være diffusionsåben og vi anbefalder at få den lukket igen med den rette imprægnering, så den igen er modstandsdygtig for vejr og vind.
HVAD GIVER VI DIG ? Memiro tilbyder og levere ren service, professionelle løsninger til virksomheder og private i Randers og Omegn Uanset hvilken løsning du har brug for, kan Memiro levere professionel serviceløsninger, der er specielt tilpasset dit behov.
Vi har mange års erfaring i servicebranchen, hvor af vinduespolering er vores håndelag.
Memiro er et dansk firma, med danske medarbejder som alle har stor erfaring i servicebranchen.
Altid samme medarbejder som er ansvarlig og har gennemgået et sikkerheds check, så din virksomhed eller privat bolig kan føle sig helt tryg. Vi kan tilbyde - Stabilitet - Fleksibilitet - Kvalitet - Gode priser Rigtig godt humør :) Vi arbejder hårdt på at tilbyde dig den bedste kvalitet, til den bedst mulige pris.
SPROGCENTER RANDERS BØRNEHUSET HARRIDSLEV
REFERENCER
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD Tak fordi du kom forbi vores hjemmeside. Hvis du vil sende os en besked er du velkommen til at skrive den her under. Så kontakter vi dig igen så hurtigt vi kan...

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© 2022 Memiro - Cvr 40703497 - Tlf 20 67 15 14 Persondatapolitik Betingelser