VINDUESPOLERING OVERFLADEBEHANDLING KONTAKT
HOS MEMIRO ER VI KLAR TIL AT HJÆLPE MED LIGE NETOP DIN OPGAVE.
SERVICE LØSNINGER SOM PROFESSIONELT SIKRE DIG DE RETTE BETINGELSER FOR EN AFSTRESSET HVERDAG. FÅ ET TILBUD HER
VINDUESPOLERING Vi er klar til at yde en professionel service i Randers og omegn. Memiro kan med sine 16 år i branchen, tilbyde vinduespudsning på traditionel måde med vand og sæbe. Denne metode giver et rent vindue ved at sæbe ligger en skindende og beskyttende hinde på glasset. Vinduesvask er også en mulighed, på denne måde kan vi spare tid og dumme løft på stiger, vi kan nå steder som vi normalt ikke kunne. Vinduet bliver vasket rent med helt rent vand uden mineraler og kalk så det efterlader ingen spor, meget effektivt. Vask af solceller bliver gjort helt uden kemi. Vi benytter vores Ultra rene vand til rensning, så dine solceller igen har maksimal ydeevne, ja faktisk helt op til 30%. er en service virksomhed som ligger stor vægt på en god og sund service som kommer kunden til fordel. Vi vil nemlig gerne være med til at udvikle en service som alle er tilfreds med og på den måde skabe en sund virksomhed. Memiro har mere end 16 års erfaring i service branchen og kan derfor tilbyde et produkt i 1 klasse uden at det kan mærkes på prisen. Memiro tilbyder bl.a. vinduespudsning, vask af vinduer med kalkfrit vand, rensning af solceller så de har optimal ydeevne samt overfladebehandlinger af fliser, tag og murværk. Vi som virksomhed tager altid en gennemgående snak med kunden om projektet så kunden føler sig tryg og vejledt. Uanset hvilken service du har brug for, levere vi altid en professionel løsning, der er specielt tilpasset dit firma eller boligs behov. Hos Memiro kan du tegne et abonnement på flere af vores servicer, så du ikke behøver at huske mere på det. Der bliver indgået en fast aftale med fast interval. På denne måde slipper du for at skulle bestille/huske det selv hver mdr. Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste opgave. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. ⁃ Peter Philipsen
Vinduespudsning Vinduespudsning udføres med vand og sæbe på traditionelvis. Denne metode efterlader dine vinduer skinnende rene, da sæbe indenholder amoniak som ligger sig som en beskyttende hinde på ruden. Det er ikke den bedste metode for miljøet, det er dog den de fleste fortrækker.
Vinduesvask Vinduesvask udføres med rent vand uden tilsat mineraler eller kalk og efterlader altså ingen rester. Denne metode er bedst for miljøet og klart at anbefalde. Vinduet vaskes ned med en børste med rent vand og giver ingen striber, det kræver dog det bliver gjort ordenligt. Typisk skal der nogle gange til første gang for at komme helt i bund, men så står det også knivskabt.
Solcelle vask Vask af solceller udføres med rent vand og en børste uden kemi. Det gør at dine solceller bliver helt blanke og de er klar til at yde maksimalt igen. Faktisk vil en rens af dine paneler kunne give op til 30% mere ydelse.
HVAD GIVER VI DIG ? Memiro tilbyder og levere ren service, professionelle løsninger til virksomheder og private i Randers og Omegn Uanset hvilken løsning du har brug for, kan Memiro levere professionel serviceløsninger, der er specielt tilpasset dit behov.
Vi har mange års erfaring i servicebranchen, hvor af vinduespolering er vores håndelag.
Memiro er et dansk firma, med danske medarbejder som alle har erfaring med vinduespolering.
Altid samme medarbejder som er ansvarlig og har gennemgået et sikkerheds check, så din virksomhed eller privat bolig kan føle sig helt tryg. Vi kan tilbyde - Stabilitet - Fleksibilitet - Kvalitet - Gode priser Rigtig godt humør :) Vi arbejder hårdt på at tilbyde dig den bedste kvalitet, til den bedst mulige pris.
SPROGCENTER RANDERS BØRNEHUSET HARRIDSLEV
REFERENCER
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD Tak fordi du kom forbi vores hjemmeside. Hvis du vil sende os en besked er du velkommen til at skrive den her under. Så kontakter vi dig igen så hurtigt vi kan...

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© 2022 Memiro - Cvr 40703497 - Tlf 20 67 15 14 Persondatapolitik Betingelser